…….

Først vil jeg gerne sige tak til SelectedBloggers for at have mig med på siden, jeg har glæder mig rigtig meget til at skrive for jer og dele nogle af mine mange tanker.

Lige lidt info om mig selv, jeg er på papiret 25 år gammel, men ærligt er jeg nok lidt en gammel sjæl.. Jeg har danset siden jeg var 3 år og danser stadig den dag idag. I kender mig måske fra programmet Vild Med Dans, hvor jeg sidst var så heldig at danse med den sødeste Thomas Ernst. Til jer som ikke er til dans og snolder fredag aften kan jeg fortælle at jeg lige nu bor i Los Angeles hvor jeg til hverdag læser skuespil. Jeg flyttede her til for 3 år siden, og ihh jeg elsker at bo her sammen med min dejlige danske kæreste Christian.

Jeg har altid været lidt en kreativ bavian, så det med at sidde stille på skolebænken har aldrig været min stærke side, i vil derfor nok finde en del billeder videoer og sjove ting på min blog, samt sikkert også et par stavefejl;)

I er altid velkomne til at lave kommentarer og stille spørgsmål jeg vil gøre mit bedste for at svare jer alle og det er jo altid hyggeligt med en lille sludder for en sladder.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en dejlig dag, god energi og masser af kærlighed

// Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *