Sommer-smuk med sommer-mad

Endelig blev det dejlig sommer, den tid vi har ventet så tolmodigt på. Jeg elsker en god dansk sommer med masser af hygge og tradition tro altid dejlig sommermad… Jeg går rigtig meget op i at min krop får det den har brug for så jeg har energi og overskud til min travle danse hverdag. Men senest er jeg også begyndt at kigge rigtig meget på hvad jeg kan spise som er med til at holde min hud skøn og smuk. Jeg faldte over denne skønne opskrift som er super lækker og indeholder alt det rigtige og så er den dejlig let at spise i den hede sommer varme samtidig med den faktisk mætter fantastisk godt. Håber i vil prøve den af og fortælle mig hvad i synes..:)

Masser af dejlig sommer energi,

// Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *